maandag 15 oktober 2007

druk drukker drukst

Vorige week was zowat de drukste week ooit! Maandag zijn we naar den bureau geweest en voor de andere dagen was er een zeer logische uitleg om thuis te blijven, zoals, independance day, uitslapen van het feestje ter gelegenheid hiervan, Ben moet studeren voor examen, suikerfeest van de moslims (dat is hier een nationale feestdag) Daar is het weekend, maar dan valt er te werken. Ons niet gelaten.
Onze vrije dagen hebben trouwens zeer nuttig weten op te vullen. Na de huishoudelijke taken hebben we voor tourist gespeeld, boekenwinkel bezocht, filmpje meegepikt, souveniers gaan kiezen om dan ooit te kopen,...
Zaterdag hadden we vergadering. Gelukkig waren we volledig ontstrest tijdens de week want dat was echt niet te doen!!
Zondag weer chiro gaan geven en een Vlaamse priester ontmoet. Een heel grappige meneer, die een verhaal op zijn eigen verdient.
Er zijn drukkere tijden in aantocht, laten we hopen dat we het aankunnen :)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Héy Hilde en Ine! Net zoals bij Karel en Liesbeth effe de tijd gehad om jullie site te lezen! Tboeit me extra veel ook omdat ik op children's unit zit van UNCHR, welke NGO's bij jullie in het veld? VN missies? Beroepsmisvorming...ai ik ben gewoon heel nieuwsgierig.

Heel veel plezier en geniet ervan.
Katrien

Unknown zei

hey bezen,

zorg dat jullie nog uit jullie bed geraken hé! jaja, the african way of life!!
lieve groetjes van aan den overkant,

karel en liesbeth