zaterdag 6 oktober 2007

Nog een weetje of 2

We hebben een top 3 van onze favoriete gerechten en willen die aan jullie meegeven.
1. bananenbeignets (goed rijpe bananen insmeren met een mengsel van bloem en water en bakken in frituurvet, heerlijk!!!)
2. bananenkoekjes (Kasava-bloem, bananen en siuker samen mengen tot een deeg en ook bakken in frituurvet)
3. gebakken aubergines (aubergines gebakken in boter in de pan)
Het zijn niet meteen de meest calorie-arme gerechten, maar ze zijn overheerlijk! Zeker eens proberen zouden wij zo zeggen!!

Er is een journalist opgepakt omdat hij in de krant een artikel over het leger had gezet. Hij zei dat alle grote meneren bij de politie getraind werden door het leger. Deze beide instanties beweerden uiteraard het tegendeel. Hij is opgepakt omdat hij zogezegd leugens schreef, maar hij kon heel veel dingen aanhalen om zijn gelijk te bewijzen. Na een dag is hij voorwaardelijk vrijgelaten, maar hij riskeert een straf van 3 jaar cel en/of een boete van een hele hoop shilling. En dan zeggen ze hier dat er een grote persvrijheid is. Jaja, zolang je niet tegen de president zijn schenen schopt!!!

2 opmerkingen:

buba zei

lieve ine, je hebt je helaas onbewust benoemd tot bananen-kok van buba, en als je terug bent mag je kwaliteiten eens komen showen bij mij. en dan smullen we samen alles op met een glaasje rode wijn... mmmmmmmmm

Anoniem zei

Ine, Hilde

Een weetje van Goedle Liekens voor jullie. In een interview in Humo wist ze te zeggen dat Oegandezen de beste bedpartners zijn.
Aan jullie om de proef op de som te nemen hé ;)